За мен

 

Казвам се Ася Илиева и съм по професия зъболекарка, но не се чувствам само такава. Бих добавила лечителка, вдъхновителка или просто фея…

Смятам, че ние лечителите трябва да излъчваме и даряваме на другите хора, светлина, осъзнатост, душевен уют и връзка с Божествената Любов.

Мечтая за свят, който се основава на тези принципи. И понеже реализирането на такава мечта започва с личен пример, започнах постепенно да ги осъществявам. Вярвам, че все повече се създава тенденция за съзнателен духовен подход в лечението и това ще обхване т.нар. конвеционална медицина. Нуждата на хората ще я трансформират в Нова съзнателна медицина. Това естествено включва промени на всички нива във взаимодействието лечител-лекуващ се, различни средства, уважаващи висшата ни структура, различни думи като обръщения и наименования.

Целта на този сайт е именно практична, за да усетят хората, че „Лекувай с Любов“ е най-естествения процес за нас като човешки и най-вече духовни същества. Той е насочен, както към лекуващите се, така и към лечителите, защото това са роли, които се променят и всички ние можем да бъдем и в двете.

Искам да добавя, че когато възникна тази концепция, бях в много добра и силна връзка с висшият ми аз и Лекувай с Любов е част от моя личен съзнателен път като Душа, за което благодаря на всички събития и хора, които ме доведоха до нея, особено на най-близките ми и скъпи Души, а също и възможността да изпитам най-ангелското и чисто измерение на любовта. Знам, че за всичко това получих силна подкрепа от горе и станаха поредица от невероятни на пръв поглед събития в живота ми. Така съвсем в реда на нещата се появи и мястото, където да мога да реализирам свободно Лекувай с Любов и това е Здравница Зъболандия.

Нека семената Любов, които сеем днес, да дадат прекрасни плодове утре, защото чрез ежедневните избори, които правим, ние творим бъдещето си!